Ibix Blästring - blästring Skåne

Skonsam mot underlag

Miljövänlig blästring

Finblästring

Allsidig

Fördelar med Ibix Blästring


Det fins många fördelar med denna blästermaskin. Denna bläster kan man använda till stora samt mycket små jobb. Det största vi haft med denna bläster är på Paulikyrkan i Malmö. Där vi blev anlitade att blästra bort färg som innehöll bly. Detta är skadligt för alla som får det i sig. Det var ett gediget arbete. Den högsta punkten var på Gamla posthuset i Malmö. Där blästrade vi bort färg på en av koppardomen som är ca 25 met upp. Så denna maskin är verkligen mångsidig. Bland de lite speciella utförande vi gjort är statyn Ikaros i Kristianstad samt Bäckahästen i Ystad 

Vår Video galleri av Ibix BlästringBlästring av trästol


Detta var en av 12 stolar som vi blästrade den dagen. Alltid kul att se kundens reaktion när de får se resultatet. 


Blästring Kopparlampa


Här var vi igång med ett pilotprojekt med att rengöra kopparkupor till Malmö stad. Denna kupa finns på stadsbiblioteket i Malmö.

Blästring granitportal


Denna var en av 3 granitfasader vi blästrade i detta projekt. Det har blivet många fler sen dess. Detta är en finblästring som inte skada graniten. man kan säga att det är en lätt rengöring. De hade provat med högtryckstvätt o ch kemikalier. Det blev inte bra.


Blästring färg på koppar


Här är vi 25 met upp med utsikt över Malmö stad. Vi blästrar bort färg på en av galma posten koppardom. Den ska renoveras till sitt ursprung. Inressant jobb och verkligen ovanligt. men kul var det att se resultatet.