Sydblästring

Ert företag i tiden

Om oss! 
Sydblästring har funnits på marknaden i 10år. Vi har samlade kunskaper på 30år.

Personalen är utbildade inom de olika blästrings systemen. Där vissa har special kompetens inom de olika blästrings metoderna.

Sydblästring har specialiserat sig på rengörings blästring som ni kommer att få se när ni tittar på de respektive blästringsmetoderna.

Vi jobbar efter miljösystemet Iso:14001 samt kvalitetssystemet Iso:9001

Sydblästring håller på att bli certifierad inom kvalitets o miljö system.

Kunden

Vi finns för kundens räkning. Utan våra uppdragsgivare så skulle inte vi finnas. Därför sätter vi kunden i främsta ledet när vi tittar på ett jobb. Vi kommer med förslag samt lyssnar på vad de vill ha. Kunden ska få det han vill ha och det han betalar för. Vi har genom dessa år visat våra kunder vad vi kan och att de kan lita oss när det gäller blästrings jobb. Därför återkommer de gång på gång med nya spännande uppdrag. Vi utför jobb till både företag samt privat kunder. 


Sydblästring utför stora som små jobb. Det är kunden som bestämmer.


Våra jobb tar oss till alla hörn i Skåne, men även Blekinge, Halland och Småland.


Mobil Blästring

Är precis vad det låter som. Ca 95% av all vår blästring utförs hos kunden. Vi har all vår utrustning i en skåpbil. Detta gör att vi är mycket flexibla när vi ska flytta oss från jobb till jobb. Vi har även andra utrustning till vårt förfogande. Allt för att kunden ska bli nöjd med vårt arbete och anlita oss igen

Vårt koncept

 

Sydblästring erbjuder företag och privatpersoner tjänster inom blästring.

Våra tjänster skall kännetecknas av hög kvalité, ett tydligt miljöansvar och personligt engagemang. Varje projekt skall utföras så det blir en god referens för fortsatta uppdrag åt kunden. Vi skall utföra varje uppdrag till den kvalitetsnivå som våra kunder efterfrågar. Vi värdesätter vår personals arbetsmiljö, personliga utveckling och tillsammans skall vi utvecklas mot gemensamma mål.

 
Vision

Vi skall med stort personligt engagemang och hög flexibilitet utföra högkvalitativa blästringsarbete åt våra kunder. Företagets vision är att etablera sig genom ett stort nätverk av samarbetspartners. Vi skall uppnå detta med hjälp av långsiktiga kundrelationer där etik och affärsmoral är viktiga delar.

Copyright © 2012. Sydblästring. All Rights Reserved